Je Office kan overal zijn

Krijg meer gedaan, waar je ook bent, op vrijwel elk apparaat.

Werk vanaf elke locatie

Microsoft 365 geeft je de vertrouwde, altijd up-to-date toepassingen die je kent op je favoriete apparaat. Bij sommige abonnementen kun je Office-apps op maximaal vijf pc’s of Macs en vijf tablets (iPad, Windows of Android) installeren en de installatie overdragen als je van apparaat verandert. Bekijk en bewerk bestanden op een Windows-telefoon, iPhone® of Android-telefoon met mobiele Office-apps.

Werk volgens jouw schema

Werk wanneer het nodig is en op elk gewenst apparaat. Deel bestanden die altijd toegankelijk zijn, zowel online als offline, en blijf synchroon met je team. Wanneer er werk moet worden verzet, kun je vertrouwen op je Office-apps.

Je hoeft niets meer te missen

Besteed je tijd aan je werk en niet aan installeren, bijwerken of synchroniseren. Microsoft 365 creëert achter de schermen de ideale voorwaarden zodat je efficiënt kunt werken. Microsoft 365 blijft daarnaast constant up-to-date, zodat je altijd met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en Outlook werkt.

Verhoog je productiviteit met ingebouwde intelligentie

Microsoft 365-toepassingen bieden intelligente mogelijkheden om je te helpen tijd te besparen en betere resultaten te verkrijgen. Maak inhoud met ingebouwde hulpbronnen, ontwerp met zelfvertrouwen en analyseer gegevens om inzicht te krijgen. Of je nu een cv bijwerkt, een presentatie maakt of je budget evalueert, met intelligente services zoals Onderzoek en Editor in Word, Designer in PowerPoint en Insight Services kun je als een pro werken.